• Eltűnnek a GOG kínálatából a Duke Nukem címek
  • Azért, mert a vonatkozó jogok a Gearboxhoz kerültek
  • A GOG már tárgyal a mihamarabbi visszatérésről
  • A távozást nagy akcióval kísérik
  • A játékok december 31-én, délután tűnnek el a boltból

A GOG ma jelentette be, hogy december 31-én kénytelenek eltávolítani a bolt kínálatából a Duke Nukem kollekciójukat, tehát a Duke Nukem első és második részét, a Duke Nukem 3D-t, a Duke Nukem: Manhattan Projectet és még a flipperszimulátort, a Balls of Steelt is. A magyarázat egyszerű:

A vonatkozó jogok gazdát cserélnek, átvándorolnak a Gearbox Software birtokába.

Attól persze nem kell tartani, hogy a GOG soha többet nem fogja árusítani a szóban forgó játékokat, minden valószínűség szerint már januárban visszatérnek a címek -- a GOG a közleményében el is mondta, hogy tárgyalásokat folytatnak a minél hamarabbi visszatérésről.

duke-nukem-alt.png

Az ideiglenes távozást egy akció kíséri, amelynek keretében mindegyik játék 75%-kal olcsóbban vihető, de még jobb az ár, ha egyben vesszük meg, ekkor ugyanis 89%-os az összkedvezmény, a végösszeg pedig így mindösszesen 2,36 euró, azaz nagyjából 750 forint. Ide kattints, ha érdekel az ajánlat.

Az akció december 31-én, magyar idő szerint 11:59-ig tart, a játékokat pedig rövidesen ez után eltávolítják a boltból. Természetesen, ha megvetted valamelyik vagy az összes címet, nem veszik el, a tiéd marad.