A lengyel fejlesztőcsapat, a CD Project RED szeretné folytatni a munkát az Andrzej Sapkowski író által teremtett fantasyuniverzummal. Olyannyira, hogy fontolóra vették Riviai Geralt, a witcher (magyar keresztségben vaják) szakmát űző hős visszatérését egy jövőbeni játékban.

„Nem fogunk megölni egy világot és arrébb sétálni” – mondta Marcin Iwinski igazgató a Polygonnak az E3-on prezentált demó alatt. – „De határozottan szeretnénk, ha ez a játék lezárna egy nagy utat.” Ekkor John Mamais producer vette át a szót: „Talán még Geralt is visszatérhet egy jövőbeni játékban. Csak meg kell beszélnünk, mi legyen a következő lépés.”

A Microsoft sajtókonferenciáján bemutatott The Witcher 3: Wild Hunt megjelenése még odébb van, de hála az égnek, információban nem szűkölködünk. Nem is olyan régen az Edge magazin közölt róla új információkat, legutóbb pedig a CD Project RED csapata egy fejlesztői videóval lepett meg minket. És ha a Wild Hunt lesz olyan jó, mint a The Witcher és a folytatása, az Assassins of Kings, valószínűleg senki sem fogja bánni, ha készül még játék erről a világról, vagy ha a Fehér Farkas visszatér egy újabb körre.

The Witcher 3: Wild Hunt -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert