A sok negatívum ellenére mégis érdekel az Xbox One, de olyan helyen laksz, ahol nem megoldott a folyamatos internetkapcsolat vagy éppen be sincs kötve a házadba? Semmi probléma, a Microsoft tudja a megoldást, ami nem is lehetne egyszerűbb: vegyél egy Xbox 360-at, ahhoz nem kell internet!

Don Mattrick a GameTrailers stábjának nyilatkozta azt, hogy van egy olyan termékük, ami azoknak szól, akik nem tudnak az internetre kapcsolódni. Ez a gép az Xbox 360, aminek a működéséhez egyáltalán nem elengedhetetlen az internet -- nem úgy, mint a nagy testvér esetében, ami naponta legalább egyszer arra kötelez, hogy csatlakozzunk a világhálóra.

Mattrick továbbá elmondta azt is, hogy a kritikusoknak nem kellene már most elítélniük az always-online megközelítést, hiszen még nem is látták működés közben a rendszert, így nem tudhatják, valójában milyen előnyökkel jár ez. Szerinte hosszú távon az Xbox One vezető termék lesz, amit világszerte elfogadnak és szeretnek majd az emberek. Az Xbox One játékosoknak készült játékosok által -- tette hozzá. 

2013-xbox-360.jpg