A Ubisoft az E3-as prezentációján bejelentette a The Crew című autós akciójátékot, melyet a Driver: San Franciscót is alkotó Ubisoft Reflections készít. A program PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik, és nem hogy nagy területen játszódik, de a teljes Egyesült Államok bejárható benne (vagy legalábbis a nagy része).

A játékban autós bandát kell alapítanunk, melynek célja, hogy a Halálos iramban filmekhez hasonló akciók végrehajtásával minél több pénzt keressen. Az útonállás persze luxusautók volánja mögött is illegális, így a zsarukkal éppúgy meggyűlik majd a bajunk, mint a többi játékos bandáival.

Bizony, a The Crew egy különös MMOG-hibrid, hisz az egyjátékos tartalmat is egy örökké változó, dinamikus online világba helyezték a Reflections fejlesztői. Minden egyes küldetés elvégezhető MI által vezértelt társakkal is, de az igazi buli akkor kezdődik, ha a barátaink is volán mögé pattannak. Mivel pedig számtalan "crew" alakulhat, és mindegyik az amerikai nagyvárosok feletti uralomra pályázik, nos, ki lehet találni, hogy mifél autós ütközeteket vívunk majd a The Crew-ban.

És ha már szóba jöttek a városok: a Reflections tényleg lemodellezte Amerika legnagyobb országának többségét, szóval, ha a grafika nem is, a tartalom mindenképp nextgennek mondható. Autókból nagyon sok várható, a drága sportkocsiktól az amcsi izomautókig, és a The Crew különlegessége, hogy a verdákat a legutolsó csavarig szétszedhetjük a garázsban, hogy kedvünkre módosítgassuk őket.

The Crew -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert