• Microsoft E3 2015 sajtókonferencia: 2015. június 15-e, este fél hét
  • Naponta egyórás élőközvetítéseket is tartanak
  • Lesz egy különleges esemény is Xbox FanFest: E3 2015 néven
Webshop ajánló
Xbox One
  • XBOX One

Major Nelson blogjából értesültünk, hogy a Microsoft E3-as konferenciája június 15-én, magyar idő szerint este fél hétkor lesz, amit természetesen élőben követhetünk majd az Xbox.com oldalon, valamint az Xbox Live Events Player alkalmazáson keresztül Xbox One, Xbox 360 és Windows Phone platformon, illetve az Egyesült Államokban és Kanadában a Spike TV is adni fogja a show-t.

Ezen felül a cég naponta jelentkezik majd az Xbox Daily: LIVE @ E3 nevű, egyórás livestreammel, amiben a legfontosabb bejelentéseket, videókat és demókat láthatjuk. Ez magyar idő szerint másnap hajnali egykor kezdődik, és a sajtótájékoztatóhoz hasonlóan ezt is a weben, illetve konzolon és telefonon lehet majd követni.

Végezetül lesz egy Xbox FanFest: E3 2015 nevű rendezvény is, amire 500 szerencsés játékos nyer belépést. Hogy hogyan, azt még nem tudni, de azt igen, hogy aki bejut, az a közönség soraiból követheti a Microsoft sajtókonferenciáját, részt vehet az Xbox FanFest partin, VIP belépője lesz a Xbox eSports Celebrity Challenge & Twitch partira, találkozhat az ipar híres fejlesztőivel, valamint meglepetésekre is számíthat.

e3-2015-microsoft-xbox-one.jpg