A Hitman-sorozat legújabb része egy olyan játék lesz, amit folyamatosan fognak bővíteni a fejlesztők, így tartva fenn a játékosok érdeklődését. Felmerül azonban a kérdés: hogyan fogják ezt tenni? Nos, a válasz az, hogy ingyenes letölthető tartalmakkal!

„Amikor megjelenik, kész lesz, de nem lesz befejezve. Azt csináljuk, hogy december 8-án megkezdjük az utat, és amit kiadunk, az egy nagy játék lesz, majd 2016 során ezt bővítjük új helyszínekkel, missziókkal, és lesznek olyan küldetések is, amikre mondjuk csak két napot adunk teljesíteni. Ilyet csak egy élő világban lehet megtenni.” -- mondta az Io Interactive stúdióvezetője, Hannes Seifert.

Az új Hitman másik érdekessége, hogy szembe megy a tradicionális megjelenésekkel. A premier napján csak digitális formában lesz elérhető, a történet pedig a később érkező ingyenes letölthető tartalmakkal fog befejeződni. Csak ezután lesz kapható a játék lemezen.

„Ez nem egy korai hozzáférésű játék, mert az olyan címek nincsenek készen, a játékos része a fejlesztésnek. Minden, amit kiadunk december 8-án, az teljességgel kész lesz, egy finomra csiszolt játékélményt adunk, nagy is lesz a játék. Vannak olyan termékek, amik 60 dollárba kerülnek, és Season Pass formájában még 40 dollárt kérnek, így 100-120 dollárt kell költeni összesen. Erre azt mondtuk, hogy nem, ezt nem akarjuk.”