• Jön az új Xbox One? Belső források szerint igen!
  • A Microsoft állítólag az E3-on mutatja be a felfrissített konzolt
  • Lesz egy új kontroller is

Visszatérő téma a hírek között, hogy a Sony a PS4 felturbózott változatán dolgozik (De vajon elegáns döntés? Cikkünk itt!), és minden egyes részlettel egyre inkább biztosabbnak látszik, hogy valóban lesz egy 4K-képes PS4. Eközben a Microsoft meglehetően csöndben van, sőt, Phil Spencer elhessegette azt a híresztelést, miszerint ők is egy hasonlóan szteroidozott konzollal állnak elő.

Most azonban itt egy új pletyka, és ha ez igaz, akkor az E3-on igen is láthatunk majd egy új Xbox One változatot. Technológiai hírekben utazó Brad Sams belső forrásai azt kotyogták el neki, hogy Los Angelesben fogja leleplezni a redmondi cég az Xbox One felfrissített változatát, bár az még nem világos, hogy ez erőben felveszi-e a versenyt a pletykált PS4K-val. Az Xbox One Elite (így nevezte a forrás) mellett egy új kontroller is bemutatkozik, ami formában hasonló a mostanihoz, és új színben érkezik.

Megtudtuk azt is, hogy a Microsoft komolyabban beleáll a Xbox/PC crossover élménybe, igyekeznek ugyanis olyan élményt teremteni, amit a riválisok nem tudnak könnyedén lemásolni, hogy így a multiplatform címek esetében csábítóbb legyen az Xbox One, az azonban nem derült ki, hogy pontosan mit terveznek.

xboxoneconsolecontroller.jpg