Egy új játékot jelentett be a Starbreeze StudiosAz újragondolt, s egy belső nézetes lövölde formájában újracsomagolt Syndicate finoman szólva nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hiszen a játékkal megcélzott új, fiatal generáció nem özönlött a boltokba, az eredeti játék rajongói pedig a bejelentés óta iszonyodtak már magától az ötlettől is, hogy FPS készüljön egy stratégiai játékból. A projekt anyagi bukás volt, de szerencsére nem okozott akkora kárt, hogy magával rántsa a fejlesztőket, akik most egy kis szünet után javíthatnak.

Különösebb csinnadratta nélkül a Starbreeze Studios a hivatalos oldalán jelentette be a korábban már nem hivatalosan feltűnt játékát. Az új üdvöske egy Storm névre keresztelt kooperatív sci-fi lövölde, és... és hát ennyi. A csapat mást egyelőre nem volt hajlandó elárulni.

A stúdió jelenleg három játékot fejleszt a maga csöndességében, ezek a Brothers: A Tale of Two Sons, a Payday 2, és most a Storm, ami talán a korábban emlegetett Cold Mercury, mely az elképzelések szerint egy free-to-play program lenne. Várjuk a részleteket!