Az októberben meghirdetett előfizetői akciónkat a mai nappal még egy termékkel bővítettük, és a negyedéves, féléves és éves előfizetés mellé már PC-s Assassin's Creed: Revelations játékszoftver is választható.

  • negyedéves (3 lapszám) előfizetés + Assassin's Creed: Revelations = 7.995 Ft
  • féléves (6 lapszám) előfizetés + Assassin's Creed: Revelations = 11.500 Ft
  • éves (12 lapszám) előfizetés + Assassin's Creed: Revelations = 19.990 Ft

Meglévő előfizetőinknek természetesen ezúttal is egyedi akciót állítottunk össze, tehát hosszabbítás esetén az alábbi kedvezményes árakkal lehet kitolni az előfizetés hosszát:

  • negyedéves (3 lapszám) hosszabbítás + Assassin's Creed: Revelations = 7.495 Ft
  • féléves (6 lapszám) hosszabbítás + Assassin's Creed: Revelations = 11.000 Ft
  • éves (12 lapszám) hosszabbítás + Assassin's Creed: Revelations = 18.990 Ft 


APRÓBETŰS RÉSZ, AVAGY A FONTOS TUDNIVALÓK


  1. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A kiadó fenntartja a jogot a feltételek megváltoztatására, a játékok postázása a befizetések sorrendjében történik.

  2. A játékokat a befizetést követően tudjuk postázni.

  3. A meglévő / folyamatban lévő előfizetéseket nincs módunkban megváltoztatni.

  4. Ha élő előfizetésed van, de nem szeretnéd kihagyni ezt az akciót, akkor -- ezen akció keretén belül -- kedvezményesen meghosszabbíthatod az előfizetésedet. Ebben az esetben a webshopban mindenképpen a hosszabbítás opciót válaszd.

  5. Ha az akcióval kapcsolatban kérdésed van, akkor keress meg minket az elofizetes@skorpioprint.hu e-mail címen vagy a 06-20/599-4697-es telefonszámon!

MILYEN AKCIÓK VANNAK MÉG?

Ha az Assassin's Creed: Revelations nem olyan játék, amit szívesen választanál az előfizetésed mellé, akkor a PC GURU WEBSHOPBAN böngészd át az éves, féléves és negyedéves akcióinkat, biztos, hogy találsz a kedvedre való csomagot!