A Hi-Rez Studios csapata úgy döntött, hogy az elkövetkezendő hat hónapban nem fogja további frissítésekkel csiszolni a Tribes: Ascend című játékát, sőt az is lehet, hogy a későbbiekben sem nyúlnak már hozzá a szép kritikai sikereket elért programjukhoz.

A támogatás (egyelőre ideiglenes) megszüntetését azzal indokolták, hogy a cég inkább minden figyelmét a MOBA stílusban helytállni igyekvő Smite fejlesztésére szeretné fordítani, s amint az kész lesz, más projekteket vesznek szemügyre --egyszóval szinte biztosnak tűnik, hogy a Tribes: Ascend már ilyen marad.

Persze vannak tervek arra, hogy a játék később még bővüljön: megtudtuk ugyanis, hogy hibajavítások mellett néhány új pálya is jöhet -- ebbe azonban már részletesebben nem ment bele a Hi-Rez Studios főnöke, így azt sem mondta meg, hogy mikor várható ez a patch. Természetesen a szerverek működni fognak, s a közösségnek is adnak teret arra, hogy együtt maradjanak, illetve bajnokságok is lesznek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Tribes: Ascend -- Megjelenés: 2012. április 12. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 3 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 10 GB