Folytatódhat két nagy platformjáték-széria

A platformjátékok szerelmeseit mostanában csak a 2D-s zsáner oldaláról érte igazi kényeztetés, így érhető, hogy a stílus rajongói alig várják, hogy folytatást kapjanak kedvenc sorozataik. Nos, ma úgy hozta a sors, hogy két állítólagos fejlesztésről is szállingózott pletyka, lássuk ezeket sorban!

Az első a jellegéből adódóan is sokkal valószínűbb LittleBigPlanet 3: a Media Molecule és a Sony állítólag közösen ajánlotta fel a projektet a PS Vitára kiadott LBP és a nemrég megjelent LittleBigPlanet Karting mögött álló Sumo Digitalnak, amely persze kapva kapott az alkalmon. Azt sajna nem tudjuk, hogy nextgen projektről van-e szó, bár azért eléggé esélyes a dolog, főleg most, hogy már csak napokra vagyunk az új PlayStation bejelentésétől.

Az LBP3-nál nagyobb meglepetés, hogy egyes források szerint a Sega titokzatos, nagy durranásnak ígérkező, jövőben érkező Sonic-játéka a Sonic Adventure 3 -- igen, a legjobb Sonic-széria új tagja! Persze még kár örömtüzeket gyújtani, de nem ez az első eset, hogy a Sonic Adventure 3 képbe kerül -- reméljük a legjobbakat, főleg, hogy a legutóbbi AAA-kategóriás Sonic, a Generations is kifejezetten jól sikerült.