Az Insomniac első Pókember-játéka, a 2018-as Marvel's Spider-Man már büszkélkedhetett Matt Murdock/Daredevil (Fenegyerek) utalásokkal. Peter egyik hátizsákjában például megtalálható volt az ügyvédi iroda, a Nelson és Murdock névjegykártyája. A folytatásban még több easter egg került elő az igazságosztóval kapcsolatban. Már az előző játékba is bekerült a Nelson és Murdock ügyvédi iroda, ami arra engedett következtetni, hogy Fenegyerek valamiképp megjelenik a városban – ez nem történt meg. Ha a Marvel's Spider-Man 2-ben ellátogattál az irodához, akkor egy üres névtábla fogadott, ami azt sugallta, hogy Matt és társa elhagyták New Yorkot. A legutóbbi frissítés azonban megváltoztatta a dolgokat és visszahozta a régi táblát.

Érdekes, mert már eleve a tábla hiánya sem tűnt hibának vagy bugnak, mivel az ablakban egy feliratot helyeztek el, ami arra utalt, hogy a két ügyvéd bezárta az üzletet. A tábla visszatérése mégis több kérdést vet fel, arról nem is beszélve, hogy Bryan Intihar ismét nyilatkozott az ügyben. Amikor az IGN közösségi média fiókja posztolta, hogy a tábla ismét fent van, Intihar így válaszolt: "Gondolom, kifizették a bérleti díjat... " Poén, de benne van a pakliban, hogy Fenegyerek sokkal nagyobb szerepet kap a játékban. Egyesek szerint egy komplett DLC-t fognak felhúzni a karakterre, aki immár hivatalosan is megint New Yorkban tevékenykedik.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!