GamesCom. Első nap. A rendezvény teljes sebességre kapcsolt, főleg ami a videókat illeti, ugyanis jó pár izgalmas példányra bukkantunk, ráadásul a nagy részük játékmenet-videó, úgyhogy csapjunk is a lovak közé!

Diablo III:

Miguel tegnapi beszámolójából kiderült, hogy hatalmas sorok kígyóznak a Blizzard nagyágyúja előtt, így nagy türelem kell, hogy ha valaki ki akarja próbálni a cuccot — még szerencse, hogy a videókat most azonnal meg lehet csodálni, igaz, nem is nyújtanak akkora élményt, mint ha mi magunk játszanánk...

 


 

Assassin's Creed II:

Az Assassin's Creed folytatása minden eddiginél szabadabb játékmenettel, érdekesebb történettel és látványosabb gyilkolásokkal kecsegtet, a GamesComra készült videó pedig megerősíti mindezt.



Alan Wake:

Sajnos a rémálmokkal küszködő író kalandja nagy úgy tűnik, hogy PC-re nem fog megjelenni, de ne felejtsük el: a projekt hivatalosan még nincs elkaszálva, csupán parkolópályára került, így megvan még az esély, hogy egyszer elkészül a port.



Supreme Commander 2:

Gőzerővel készül a híres Supreme Commander folytatása, a GamesComon pedig végre mozgás közben is láthattuk a kicsikét.



PES 2010:

Csak úgy mint a FIFA-, a Pro Evolution Soccer-széria is egy újabb résszel jelentkezik, melyben javított fizikai rendszer és mesterséges intelligencia, valamint szebb látványvilág fogad minket.





Section 8:

A FEAR alkotóinak új játéka, a Medal of Honor: Airborne, a Halo és a Battlefield érdekes keveréke, melyben egy különleges egység tagjaként kell harcolnunk mindenféle idegenek ellen egy hatalmas csataterén, futurisztikus fegyverekkel és jetpackkal a hátunkon. Jól hangzik!



Tony Hawk: Ride:

Egy kisebb szünet után visszatért a gördeszkások királya, Tony Hawk egy új játékkal, ami a különleges perifériájának hála nemhogy felveszi a versenyt a nagy rivális Skate-sorozattal, hanem akár le is söpörheti azt.



Lost Planet 2:

A Lost Planet első részében megismert jeges bolygó sokat változott mióta nem láttuk, ugyanis a hó nagy része elolvadt, s az így előkerültek buja esőerdők új kihívásokkal és még nagyobb csatákkal kecsegtetnek.



MotoGP 09/10:

Jó sportjátékhoz híven a Mototo GP-széria idén is egy új résszel jelentkezik, amiben valósághűbb fizika és részletsebbe modellek kíséretében száguldozhatunk a világhíres aszfaltcsíkokon.



Wet:

Az Artificial Mind and Movement műhelyében készülő Wet sok tekintetben olyan mint egy nyári akciófilm, hiszen a történet nevetségesen sablonos és egyszerű, de ezt a hiányosságát látványos és akrobatikus akciójelenetekkel kompenzálja, így ha többször nem is, de egy végigjátszás idejéig biztosan jól fogunk szórakozni.