Az EA Capital Games műhelyében készülő, okostelefonokra írt játékról egyelőre még nem sok mindent tudunk, de azt igen, hogy a nagy testvérhez hasonlóan csapatalapú harcokban vehetünk részt benne. Kompániánkat bizonyos időközönként megjelenő csomagokból rakhatjuk össze, az így megszerzett hőseink és szörnyeink képességeit pedig a csaták során fejleszthetjük, feljebb és feljebb araszolva a ranglétrán.

E paklik egy része nagy valószínűséggel fizetős lesz, ám a kiadó ígérete szerint a Dragon Age-univerzum híres szereplői is felbukkannak, a kedvencekért pedig minden bizonnyal sokan nem fognak sajnálni egy-két eurót.

A Heroes of Dragon Age még nem kapott pontos megjelenési dátumot, s az sem tudjuk, hogy mely platformokra lesz kapható (az EA cross-platform játékmenetet ígér, szóval iOS és Android várható), minderre azonban nagyon hamarosan, minden bizonnyal holnap délután négykor fény fog derülni, ugyanis ekkor tartja a cég a gamescomos sajtókonferenciáját -- addig is, íme az első két, gyenge minőségű kép.

GC 2013 - Heroes of Dragon Age bejelentés

Heroes of Dragon Age -- Megjelenés: ismeretlen -- Gépigény: ismeretlen