A sikeres zárt béta hatására és a For Honor mintájára a Ubisoft a március 7-ei premier előtt még tart egy gyors nyílt bétatesztet a Ghost Recon: Wildlandsszal kapcsolatban, amiben több napon át tehetjük próbára a játékot és képességeinket a bolíviai drogkartellel szemben. No, szedjük össze gyorsan, mit érdemes tudni, mielőtt megérkezünk Bolívia hegyvidékes tájára, hogy szétcsapjunk a rosszfiúk között.

Milyen platformon lesz elérhető?

A nyílt béta PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt kipróbálható lesz különösebb megkötések nélkül.

Mikortól indul a béta és meddig tart?

A Ghost Recon: Wildlands nyílt bétája február 23-án, magyar idő szerint pontban délben startol el (legalábbis tervek szerint, de hogy erről a Ubisoft szerverei is tudnak-e, az jó kérdés…), és egészen február 27-ig, szintén délig tart.

Kell valami hozzá?

Mármint rajtad és a választott platformon kívül? Nos, igen. Bár a béta mindenki számára elérhető lesz, vagyis nincs szükség regisztrációra, meg kódokra, viszont kelleni fog egy Ubisoft-fiók és PC-n egy Uplay-kliens (Steamről is elérhető, de úgyis sikoltani fog az Uplay-ért), amin át már most letöltheted a játékot – persze délig nem játszhatsz vele.

Mekkora helyet foglal a béta?

Szolid 24 GB-ot mindhárom platformon, illetve ha a PC-ről még nem törölted a zárt béta állományait, akkor erre ráfrissítheted a nyílt bétát, amely esetben 19 GB-ot kell letöltened. Már csak ezért is érdemes előtölteni a játékot, mert ismerve a Ubisoft szervereit, az első időszakban biztos lelassulnak vagy összeomlanak.

Részt vettem a zárt bétán, lesz számomra valami új?

Lesz bizony! A nyílt béta során egy második terület is megnyílik, ami a zárt tesztidőszak alatt nem volt elérhető. Ez természetesen új felfedeznivalókat és küldetéseket jelent.

Mi a gépigény?

Minimum:

  • Operációs rendszer: Windows 7 SP1, 8.1, 10 (64bit)
  • Processzor: Intel Core i5-2400S 3.3 GHz vagy AMD FX-4320 4 GHz
  • Memória: 6 GB
  • VGA: NVIDIA GeForce GTX660 (2 GB VRAM)

Ajánlott:

  • Operációs rendszer: Windows 7 SP1, 8.1, 10 (64bit)
  • Processzor: Intel Core i7- 3770 3.5 GHz vagy AMD FX-8350 4 GHz
  • Memória: 8 GB
  • VGA: NVIDIA GeForce GTX970 (4 GB VRAM)

Lesznek megkötések?

Csak annyi, hogy a Ghost Recon: Wildlands 21 területéből mindössze 2 lesz elérhető, ezt leszámítva semmi komolyabb megkötésre nem kell számítani, vagyis kipróbálható lesz az egy- és többjátékos mód, a játékon belül pedig szabadon tevékenykedhetünk.

Játszok a bétával, lesz ennek haszna a teljes játékban?

Csak azzal, hogy játszol, legfeljebb annyi, hogy a játékosok tapasztalatából okulva a Ubisoft valószínűleg idővel módosításokat és javításokat fog eszközölni a játékon. Ha játszol a nyílt bétával és március 31-ig megveszed a Ghost Recon: Wildlandsot, akkor egy bónuszküldetéssel, az Unidad Conspiracy-vel gazdagodhatsz. Ebben belecsöppenhetsz az Unidad nevű milícia és a Santa Blanca közti háborúba.