• Új képregény készül a God of Warhoz
  • A történet a God of War 3 cselekménye után indul
  • Összeköti a harmadik részt a 2018-as játékkal

A God of War 3 és a 2018-as God of War között széles a szakadék, hiszen míg az egyikben Kratos egy fékezhetetlen félisten volt, aki elpusztította a görög isteneket, addig a másikban egy viszonylag lenyugodott (pontosabban, az indulatait nehezen, de sikeresen elfojtó) apát és özvegyet láthattunk. Hogy hogyan jutott ide Kratos, azt csak elképzelhetjük néhány elejtett információból.

De ez hamarosan megváltozik, ugyanis a Dark Horse Comics már dolgozik a God of War: Fallen God című képregényen, ami közvetlen a God of War 3 eseményei után veszi fel a fonalat. Kratos azután, hogy agyoncsapta Zeuszt és a többi görög istenséget, elindul a sivatag felé a szabadság tudatában. Bár szeretne új családot alapítani, rá kell döbbennie, hogy mentálisan súlyosan megtört, és az új ellensége a legveszedelmesebb minden eddigi közül: önmaga.

god-of-war-fallen-god-cover.jpeg

A Fallen God mögött ugyanaz a páros áll, akiknek többek között a 2018-as God of War közvetlen előzményét elmesélő képregényt is köszönhettük, vagyis az író újfent Chris Roberson, míg a rajzokért Tony Parker felel. Hozzájuk csatlakozik Dan Jackson színező, John Roshell szövegíró és Dave Rapoza borítótervező. Az első szám idén június 24-én jelenik meg az Egyesült Államokban.

Támogasd te is a PC Gurut!