Májusban derült ki, hogy a Férjem védelmében című sorozatban megismert Mike Colter fogja játszani a 343 Industries, az Xbox Entertainment Studios és Sir Ridley Scott cége, a Scott Free Productions által közösen felügyelt sorozat, a Halo: Nightfall főszerepét. Most már azt is láthatjuk, hogyan fog festeni a képernyőn.

A The Wrap azonban májusban kicsit mellélőtt Colter szerepével, hiszen akkor a magazin azt hozta le, hogy a színész egy Marlowe nevű, kicsit rideg, de nagy reményű katonát fog játszani. Ehelyett most kiderült, hogy karaktere neve Jameson Locke, az Office of Naval Intelligence (ONI) ügynöke, aki csapatával egy távoli kolóniára megy terroristacselekmények után nyomozni, de egy ősi, veszélyes leletre lelnek. Mindemellett még a Halo 5: Guardiansban is kulcsszerepet kap. Hoppá!

halo nightfall mike colter jameson locke 01.jpg

A Halo: Nightfall tehát egy eredettörténet lesz, amely a Halo negyedik és ötödik része közötti eseményeket meséli el, felvezet rengeteg dolgot, ami majd a Guardiansban jelenik meg. Apropó, a Nightfall egy film lesz, amelyet a Forward Unto Dawnhoz hasonlóan részekre bontva mutatnak be az Xbox Live-on, de a film ott lesz a november 11-én érkező Halo: The Master Chief Collection extralemezén is.

halo-nightfall-mike-colter-jameson-locke-02.jpg

halo-nightfall-mike-colter-jameson-locke-03.jpg