A Halo: The Master Chief Collection momentán csak Xbox One-ra van bejelentve, de valószínűleg sokan örülnének annak, ha a Microsoft valami csoda folytán elhozná PC-re is Master Chief kalandjait, ha már annak idején az első két részt volt szíves elkészíteni személyi számítógépekre. Pletykák persze régóta vannak, és most egy újabbat írhatunk fel a listára.

Az Amazon UK-n ugyanis feltűnt a Halo: The Master Chief Collection PC-s változatának adatlapja, bár igencsak vázlatosan, és azt sem árt hozzátenni, hogy ha az Amazon listáz valamit, az távolról sem kész tény, hiszen legtöbbször csak „előrelátásból” csinálják.

halo-the-master-chief-collection-amazon-uk-pc-listing.jpg

Nagyobb bizonyosság van a gyűjtői kiadások körül (legalábbis ami az  Egyesült Királyságot illeti), hiszen a Limited és a Mjolnir Editionhoz már van képünk. A két változat között annyi a különbség, hogy a Mjolnirben fémdoboz, a térképkönyv és a Grunt Funeral digitális koponya DLC-je mellett egy nagyjából 30 centiméteres Master Chief szobor is jár a csomaghoz. Arról sajnos nem tudni, hogy e két kiadvány a szigetországon kívül kapható lesz-e.

halo-the-master-chief-collection-mjolnir-edition.jpg