• A Heroes of the Storm új játszható karakter Lady Sylvanast lesz
  • Az új csatatér neve Tomb of the Spider Queen
  • A Blizzard a Sky Temple nevű csatatérről is beszélt

Ahogy azt korábban megtudtuk, a Heroes of the Storm folyamatosan bővül, ennek most három jelét is megkaptuk a Blizzardtól a PAX Easten. Elsőként kiderült, hogy új játszható karakterként megkapjuk a Warcraft-univerzumból ismert Lady Sylvanast, akinek személyével és képességeivel az e sorok alatt következő két videóban ismerkedhetünk meg.

A Blizzard beszélt a januárban megjelent Sky Temple című csatatérről, amely egy hatalmas pályát foglal magába, bevehető ősi templomokkal. Ezek őrzőit kell kinyiffantanunk, hogy aztán erejüket felhasználva elpusztíthassuk az ellenfél erődítményeit.

A Heroes of the Storm kibővül  egy új csatatérrel is, a Sky Temple-nél kisebb, belső terekkel operáló Tomb of the Spider Queennel. Az itt lekaszált lények drágaköveket szórnak el, amikkel aztán hullámokban az ellenfeleinkre támadó Webweavereket idézhetünk meg. Ha viszont, ne adj isten, beadjuk a kulcsot ezen a pályán, begyűjtött drágaköveink szétszóródnak. A Heroes of the Storm eme csatateréről egy videót is kaptunk.