• Április 26-én érkezik a Hitman második pályacsomagja minden érintett platformon
  • A friss epizódban az olasz Sapinezába látogathatunk el
  • Megérkezett az 1.03-as javítás is konzolokra, de hamarosan PC-re is elérhetővé válik
  • Kipróbáltuk a Hitman bétáját

Mozgalmas hónap elé néz a 47-es ügynök, ugyanis áprilisban nem csak a márciusról átcsúsztatott első Elusive Target misszió magasrendű célpontját vadászhatja le, hanem elutazhat a fiktív tengerparti kisvárosba, Spainezába is. Az IO Interactive ugyanis egy képeslap rövidségű trailerrel felfedte, hogy az olasz városkába kalauzoló csomag április 26-tól válik letölthetővé Xbox One és PS4 konzolokra, valamint számítógépekre egyaránt.

A korábban egy videón már megmutatott mediterrán helyszín buja zöld növényzetében és díszes, színes épületeiben nem lesz könnyű szokásos gúnyánkban feltűnés nélkül tevékenykedni, így gyakorta kényszerülünk majd álruhát váltani, de hát a bérgyilkos meló már csak ilyen. Ugyanakkor nem csak Sapienza csodás templomát és nevezetességeit fedezhetjük majd fel, hanem egy sötét titokra is fényt deríthetünk.

Májusban Marokkóval folytatódik a 47-es ügynök világkörüli turnéja, utána pedig Thaiföldre, az Egyesült Államokba, és Japánban juthatunk el. A hat küldetést magában foglaló első évadot pedig valamikor 2017 elején tehetjük a polcunkra lemezes változatban.

Az olasz utazásra egy patch-csel is készülhetünk, az 1.03-as frissítés ugyanis a tegnapi napon debütált konzolokon, és megéri letölteni, hiszen drasztikusan csökkenti a töltési időket, és jó néhányán bugot megszüntet a programban. A PC-s verzió is hamarosan megkapja a foltot, méghozzá platform-specifikus javításokkal.