A Gran Turismo 6 már hivatalos, és az is kész tény, hogy PlayStation 3-ra fog megjelenni (bár jómagam megeszem a nem létező kalapom, ha előbb-utóbb nem jön ki egy PS4-es változata is). Jogos persze a kérdés, hogy a nextgen autós csodák mellett labdába rúghat-e a Polyphony Digital alkotása -- nos, az alant látható videó erről igyekszik meggyőzni minket.

Szép, ugye? És ez még semmi: a derék japánok semmit sem bíznak a véletlenre, és ahogy legutóbb a Battlefield 4 esetében, úgy a Gran Turismo 6-ból is kiadtak egy letölthető videót, 1920x1080-as felbntásban, 60 képkocka/másodperces sebességgel. Ez a felvétel hivatott bebizonyítani, hogy a Gran Turismo 6 látványvilága messze túlhaladja korunk autós játékaiét, annak ellenére is, hogy egy régi konzolra készülő programról van szó. A videót természetesen mi is elérhetővé tettük, letölteni itt tudjátok (ajánlott egyébként nagyképernyős tévén nézni, a hatás garantált).

A Gran Turismo 6-ban 1200 autó és 33 pálya várja majd a sorozat rajongóit, meg persze még sok egyéb újdonság, mint a normális felhasználói interfész és a kidolgozott, nem a 2000-es évek elejét idéző internetes támogatás. Megjelenés év végén várható, az eddigi információk szerint kizárólag PlayStation 3-ra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Gran Turismo 6 -- Megjelenés: 2013 vége -- Gépigény: nincs