Jó hírrel érkezünk a PlayStation 4 híveinek. Az idei Sony konferencia egyik legimpozánsabb darabja, az inFAMOUS sorozat friss tagja, a Second Son végre megjelenési dátumot kapott, valamint azt is megtudhatjuk, mennyibe fog kerülni a kész termék.

Eddig is rengeteg információt ismertünk meg a játék fő szálát összefoglaló előzetesből és a készítőkkel folytatott beszélgetésből, ám arról semmit sem árultak el, hogy mikor is kerül majd a boltok pocaira a Sucker Punch legújabb alkotása. Jelentem, ma reggel a GameStop oldalán meghirdetésre került a játék, melyet potom 59 dollárért és 99 centért vesztegetnek az amerikaiak, a várható megjelenés pedig 2014. április első napján várható. A dátum azért érdekes, mivel ugyan ezen a napon kezdődik el a Sony következő pénzügyi éve, amelyet valószínűleg egy erős kezdéssel szeretnének indítani. Ha hihetünk a pletykának, a 60 dolláros összegről annyit szűrhetünk le, hogy a teljes árú játékok nem fognak drágulni az elkövetkezendőkben, mivel a jelenlegi generáció legfrissebb címeit pontosan ekkora összegért forgalmazzák a tengerentúlon.

InFamous: Second Son megjelenés áprilisban

A hír egyelőre hivatalosan nem megerősített, de nem egyszer esett meg az, hogy egy forgalmazó cég honlapján derült fény egy-egy játék premiernapjára. Sajnos a PC-játékosok ezúttal is kimaradnak a mókából, ám akik PS4-re ruháznak be, azok mától felkészülhetnek a jövőre.

inFAMOUS: Second Son -- Megjelenés: 2014. április 1. -- Gépigény: nincs