A PlayIT már a nyakunkon van (részletek itt, itt és itt olvashatók), és ahogy már évek óta hagyomány, a PC Guru csapata is részt vesz a show-n, hogy találkozzon az olvasókkal, parolázzon a sajtó többi tagjával, és persze eladja az újságokat, pólókat, naptárakat azoknak, akik pótolnák a hiányos gyűjteményüket, vagy csak egy klassz újságra és pár teljes PC-s játékra vágynak. Idén azonban kicsit feldobjuk a dolgokat: rendezünk egy jó kis kvízjátékot, melynek tétje pár megnyerhető PC Guru előfizetés.

PlayIT 2014 tavasz

A dolog a következőképpen fog működni: a PC Guru standnál kaptok egy kérdőívet, amit 15:00-ig vissza kell hoznotok a pulthoz, természetesen kitöltve. Amennyiben 7, azaz hét helyes válasz lesz a papírotokon, bekerültök a sorsolásba, amit 17:00-kor tartunk ott helyben.

A nyeremény: 3 darab negyedéves, 2 darab féléves, és 1 darab éves PC Guru magazin előfizetés! Sőt, ESET-es nyeremények is várhatók: 5 db. ESET Smart Security programcsomagot sorsolunk ki!! A kérdések természetesen mind a PC Guruval állnak kapcsolatban -- ha olvassátok a magazint és ismeritek annak történetét, nem lesz sok gondotok velük.

A PC Guru stand árai:

  • Régebbi számok (2014-ig bezárólag): 1.000 Ft /3 db
  • 2014/04-es PC Guru magazin: 1.500 Ft
  • PC Guru Skylanders különszám: 600 Ft
  • PC Guru póló: 2.500 Ft

Jól hangzik, nem igaz? Nosza, gyertek a PlayIT-re, keressetek minket, és játsszatok velünk! Bate közbenjárására ráadásul a vevőink DayZ térképpel lesznek gazdagabbak, amíg a készlet tart!

És akkor a végére a kötelező infófelhő: a PlayIT április 26-án 10:00 és 21:00 óra között várja látogatóit a SYMA csarnok A és B épületeiben. Pontos cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

A PlayIT nem ingyenes rendezvény, a belépődíjak ára 2.500 és 8.500 forint között alakul. Részletekért irány a PlayIT hivatalos weboldala!