Lezajlott az idei E3, s ugyan a show nem hozott nagy áttöréseket, azért bőven akadtak olyan játékok, amelyekről érdemes megemlékezni. A júliusi PC Guru most 36 oldalra gyűjtötte össze a legérdekesebb címeket, köztük olyan nagyágyúkat, mint a Need for Speed: Most Wanted, a Watch Dogs, a Splinter Cell: Blacklist, a SimCity, a Dead Space 3 vagy éppen a Gears of War: Judgement és a Counter-Strike: Global Offensive. Összesen 30 játékbemutató 36 oldalon, bőven lesz miből csemegézni!

GURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2012GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

Hiába van viszont nyár, ennek ellenére a tesztek terén is sikerült összeszednünk jó pár játékot, többek között olyan jól sikerült programokat, mint a LEGO Batman 2, a Spec Ops: The Line, a Battlefield 3 legújabb kiegészítője, a Close Quarters, vagy éppen a Civilization V bővítménye, a Gods & Kings. PC-s, konzolos és mobiljátékok minden mennyiségben -- ha kíváncsiak vagytok a teljes felhozatalra, akkor elég csak IDE KATTINTANOTOK!



A múlt hónapban a DVD-mellékletre igen kevés tartalom fért a méretes teljes játék miatt, most viszont épp az ellenkezőjéről van szó, hiszen a Vessel csak 700 megát foglal, így bőven jutott hely 7 videotesztnek (Bang Bang Racing, Lego Batman 2, Spec Ops: The Line, Ghost Recon Future Soldier, Sniper Elite V2, Marvel Pinball: Avengers Chronicles, BF3: Close Quarters), jó pár E3-as videónak, sőt, most a DVD-n megtalálhatjátok a Windows 8 Release Preview változatát is, amit egészen 2013. január 15-ig használhattok legálisan a telepítést követően.

Ha pedig már Windows 8, akkor a hardverrovatban találhattok egy ismertetőt is a Microsoft legújabb operációs rendszeréről, sőt, összeszedtük a Store-ban található legjobb programokat is. Emellett teszteltünk alaplapot és tabletet, megvizsgáltuk a PS Vita jelenét és jövőjét, továbbá most is várnak mindenkit a megszokott rovatok: a Mentőöv, a HAG és a havonta frissülő Guru ÁlomPC is.



Teljes játékunk a 2012. márciusában megjelent Vessel, amely egy kiváló látványvilággal rendelkező, kifejezetten ötletes platformjáték, amit főleg azoknak ajánlunk, akik imádták a Limbót vagy a Braidet. A Vessel mindössze 700 megát foglal a DVD-mellékleten, csak onnan telepíthető, tehát nem steames verzióról van szó.

A program gépigénye: Core 2 Duo 2 GHz CPU, 256 MB SM 3.0 VGA, 1 GB RAM, 1,5 GB HDD.  Ha többre is kíváncsi vagy a játékkal kapcsolatban, akkor KATT IDE, és olvasd el a korábbi cikkünket!

A 2012/08-as PC Guru 2012. július 5-től (csütörtök) szerezhető be az újságárusoknál. Jó olvasgatást, jó videónézegetést és jó játékot kívánunk mindenkinek!