Ez ma egy ilyen Resident Evil-es nap. Az első epizód remake-jének HD remastered változata nem rendelhető elő Európában a PSN-en, a klasszikus útra visszatérő Revelations második része pedig egy hetet csúszik. Ezek a fránya zombik.

Eredetileg a Resident Evil: Revelations 2 első felvonása február 18-án érkezett volna meg a digitális boltokba, ám a Capcom az utolsó simításokra hivatkozva egyetlen héttel eltolta az egyes epizódok megjelenését, ami most a következőképpen alakul:

  • 1. rész – február 25.
  • 2. rész – március 4.
  • 3. rész – március 11.
  • 4. rész – március 18.

A dátumok minden platformra vonatkoznak, azaz PC-re (a játék a Steamen debütál), PS4-re, Playstation 3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra is. Ennek okán szintén csúszik a dobozos változat, annak új megjelenési dátuma március 20, PC-re és konzolokra egyaránt.

És, hogy még mindig ne legyen vége ennek a hírnek, megcsodálhatunk két új ellenséget mozgás közben. Az egyik a zombikutyákat váltó orthrus, a másik pedig a robbanékony sploder. Egyik sem éppen olyan jószág, amit érdemes közel engedni magunkhoz, ahogy azt Moirán keresztül megtapasztalhatjuk.