A CD Projekt RED ma frissítette a The Witcher 3: Wild Hunt weboldalát, s ott szomorú hír fogadott minket: kiderült ugyanis, hogy a várva várt harmadik rész, ami pontot tesz a digitális Geralt kalandjainak végére, késni fog.

Eddig úgy tudtuk, hogy a záróetap még idén megjelenik, valamikor az év végén, de a fejlesztők, miután alaposan megnézték, hogyan áll a munka, úgy döntöttek, hogy több időre van szükségük.

„Nemrégiben felmértük, hogyan állunk, és döntés elé kerültünk a megjelenési dátumot illetően; amit határoztunk, nem volt egyszerű lépés, de jól átgondoltuk, és világossá vált, hogy szükséges volt. Noha ki tudtuk volna adni a játékot az év végén, ahogy azt terveztük, arra jutottunk, hogy pár hónap többletidővel olyan minőséget érhetünk el, amivel elégedettek lehetünk, és amilyet a játékosok elvárnak tőlünk.”

A The Witcher 3: Wild Hunt új megjelenési dátuma 2015 február, ám ennél pontosabb premiert még nem kaptunk, így félő, hogy még tovább fog késni a játék -- bár nyilván ezt nem szeretnék a fejlesztők és a játékosok sem.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!