• Április 28-án egyszer csak felkerült a Switch eShopra az Indivisible
  • A kiadó 505 Games utánajárt az ügynek
  • Nem állították át a megjelenés időpontját, ez okozta a galibát

Meglehetősen fura esetről számoltunk be az előző héten, amikor is megjelent az Indivisible Switch-verziója. Ebben önmagában még semmi különös nincs, a premierről azonban előzetesen senki nem tudott - beleértve a fejlesztőket is -, így végül egy félkész verzió került fel az online áruházba. A kiadó 505 Games utánajárt az esetnek.

kiderult-mi-okozta-a-mult-heti-indivisible-bakit.jpg

Mint kiderült, a galibát az okozta, hogy az eredeti megjelenési dátumot (április 28.) nem változtatták meg, amikor áttették május elejére a premiert, így automatikusan felkerült az eShopba a játék. Ez már csak azért is súlyos baki, mert egy Kickstarterről indult projektről van szó, így a támogatók nem kapták meg a játékukat a megjelenéskor - a kódokat azóta már elkezdték kiszórni, aki azonban fizikai verziót kért, annak még várnia kell 1-2 hónapot a gyártási és szállítási nehézségek miatt.

Az eredetileg a megjelenés napjára tervezett patch (mely elsősorban a teljesítményen javít majd) természetesen gőzerővel készül, így hamarosan ez is elérhető lesz a Switch-verzióhoz. A 505 Games elnézést kért a baki miatt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!