• Switch-re is megjelent az Indivisible
  • A gond csak az, hogy a fejlesztők erről nem tudtak
  • Nem is a végleges változatot dobták piacra

Nem mindennapi sztori van alakulóban a Lab Zero háza táján, a remek metroidvania / akció-RPG hibrid, az Indivisible mögött álló fejlesztőstúdió ugyanis pontosan akkor értesült arról, hogy a szóban forgó cím Switch-re is megjelent, amikor maguk a játékosok - tegnap. Mint kiderült, a 505 Games mindenféle előjel nélkül fellőtte az eShopra a Switch-verziót.

"Úgy érzed, hogy lemaradtál a bejelentésről? Nem vagy egyedül - mi úgy tudtuk meg, hogy az emberek elkezdtek nekünk gratulálni a Twitteren" - írja a játék vezető dizájnere, Mike Zaimont.

A baj nemcsak az, hogy az eredeti fejlesztőcsapat erről mit sem tudott, hanem hogy az átirat egy korábbi verzión alapszik. Emiatt nincsenek benne olyan funkciók, mint például a kooperatív játéklehetőség vagy a New Game+, melyek a többi verzióba már bekerültek.

A kiadó 505 Games egyelőre nem adott ki semmiféle közleményt, a hivatalos Discord csatornájukon ugyanakkor azt írták, utánajárnak annak, mi is történhetett. A Lab Zero ugyanakkor joggal van felháborodva - nemcsak a nulla marketing miatt, hanem mert az új verzió véleményük szerint nem felel meg annak a minőségi standardnak, amihez ők maguk ragaszkodnak. Kíváncsian várjuk, lesz-e folytatása a történetnek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!