• Kodzsima Hideo neve lekerült a Metal Gear játékokról
  • A Goat Simulator készítői hozzáadták a stáblistához
  • Arra kérik a Konamit, hogy ne szüntessék be a Silent Hillst

A Goat Simulator mögött álló Coffee Stain Studios ismét alkotott. Nem elég, hogy a héten megörvendeztettek bennünket a GoatZ-vel, de újra valami frappánssal álltak elő.

Mint azt tudhatjátok, a Konami és Kodzsima Hideo között történt egy s más az elmúlt hónapban, kezdve azzal, hogy a japán úriember nevét nemes egyszerűséggel eltávolították a játékairól. Közben kirúgták őt és most állás után néz. Aztán jött a kegyelemdöfés, amikor a kiadó kijelentette, hogy nem áll szándékukban folytatni a Silent Hills névre keresztelt, grandiózusnak ígérkező vállalkozásukat. Azóta próbálják az iparban dolgozók és a játékrajongók menteni a helyzetet. De mi köze van ehhez a kecskélkedésnek?

Nos, ma reggel a Goat Simulator hivatalos oldalán megjelent egy bejegyzés, amely első ízben trollkodásnak tűnhet és a következőképpen hangzik:

„Mivel hallottuk, hogy Kodzsima Hideo nevét törölték a Metal Gear Solid 5 stáblistájáról, ezért mi hozzáadtuk a Goat Simulatoréhoz. Bármikor beállhatsz hozzánk, Kodzsima! ♥”

goat-sim.jpg

A mellékelt képen látható, hogy nem csupán Kodzsima neve szerepel az „extra külön köszönet” szegmens alatt, de a játék fejlesztői arra kérik a Konamit, hogy élesszék fel a Silent Hillst.