A Mafia 3 nem éppen 2016 legjobban sikerült játéka, de azért el lehetett ütni vele az időt, főleg miután egy halom ingyenes DLC után végre azok a funkciók is elérhetővé váltak, amiknek a játékban alapból benne kellett volna lenniük. De ha esetleg valaki lemaradt róla, és nem tántorították el a negatív kritikák, akkor itt a lehetőség, hogy saját tapasztalatot szerezzen.

Webshop ajánló
Mafia 3
  • PC
  • XBOX One
  • PS4

A Mafia 3-hoz ugyanis a mai nap folyamán elérhetővé válik egy ingyenesen letölthető demó, ami 24 GB-ot nyom PC-n (Steam), 27 GB-ot PS4-en (PS Store) és 25 GB-ot Xbox One-on (Xbox Live), és a játék történetének első felvonását játszhatjuk ki benne. Ehhez még egy egész hangulatos trailert is kaptunk.

Emellett a mai naptól elérhető a Faster Baby! című DLC, amely egy teljesen új területre visz minket, a New Bordeaux-tól nem messze fekvő Sinclair Parish-be. A kisváros meglehetősen vidékies, így a nagyvárosi fekete bőrű gengszter feltűnése valószínűleg elég nagy feltűnést kelt majd, pláne, ha a DLC-hez járó két új gépcsoda valamelyikével hajtunk át a főutcán, bombákat és molotov koktélokat hajigálva a törvény ezen a helyen nem éppen hű szolgáira. Ehhez szintén járt egy pofás trailer.

A Mafia 3 Faster, Baby! című DLC-je része a 30 eurós Season Passnak és a Deluxe Editionnak, de külön is megvásárolható 15 euróért.