A játék hazai forgalmazásáért felelős PlayOn hivatalosan is bejelentette, hogy hazánkban magyar nyelven lesz kapható a Splinter Cell: Blacklist. Az augusztusban megjelenő, lopakodós akciójáték PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on lesz elérhető lokalizált formában, a Wii U-s változat kimarad a buliból (mondjuk ez nem csoda, az is meglepetés lesz, ha pár tucatot sikerül értékesíteni belőle kis hazánkban).

A PlayOn szerint a döntés az Assassin's Creed III sikerének köszönhető: Connor története Magyarországon feliratos formában kapható, és ezek szerint a vásárlók le is csaptak a magyarított programra. Noha egyre többen tanulnak angolul az iskolában, és már a diplomához is elengedhetetlen a középfokú nyelvvizsga, azért a magyar játékosok még mindig örülnek, ha nem kell "szenvedniük" az angol változatokkal. A Splinter Cell: Blacklist is összetett játéknak ígérkezik, amihez nem árt tudni, mit miért csinál az ember. A multiplayer videó megvolt, ugye?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Splinter Cell: Blacklist -- megjelenés: 2013. augusztus 23.; gépigény: kétmagos, 2,66 GHz-es CPU, 2 GB RAM, 512 MB VGA, DX10, 12 GB HDD