[FRISSÍTÉS] Köszönjük mindenkinek a részvételt a visszaszámlálásban és a nyereményjátékban, a PlayStation Magyarországnak pedig a felajánlott díjakat! Íme a kétoldalas címlapja a PC Guru 84 oldalas, ingyenes, különleges jubileumi számának, melyet megtaláltok március 4-től az OGEX lentebb felsorolt állomásain és időpontokban.

001pcgurucover-finalpage-0001.jpg

Eredeti hír:
Ahogyan arra már felhívtuk a figyelmeteket, 2022. február 18. és április 2. között zajlik az OGEX 2022, avagy az Országos Gaming Expo, az első olyan országos gaming rendezvénysorozat, amely két hónapon keresztül az egyes megyeszékhelyeken kerül megrendezésre. A gaming road show lehetőséget biztosít az ország lakosainak, hogy kipróbálják magukat különböző videójátékokban, társasjátékokban, videójátékos kompetencia-felmérésben, egyéb fizikai aktivitást igénylő játékokban, A roadshow keretein belül rendezik meg a FIFA 22 országos e-sport versenyt, amelynek döntői a megyeszékhelyeken lesznek. És ami számunkra talán még fontosabb, az az, hogy idén 30 éves a nyomtatott PC Guru, aminek alkalmából egy speciális különszámot készítettünk nektek, ez pedig a rendezvénysorozat helyszínein lesz elérhető! 

ogex.jpg 

Már a következő héttől, elvégre a lap nyomdába került, méghozzá az alábbi dupla oldalas címlappal, ami remélhetőleg sokak tetszését elnyeri. Mert bár a Horizon Forbidden West egyelőre nem lett PC-re bejelentve, az már elmondható, hogy az év legnagyobb játékai között tartjuk majd számon, és hát ami késik, nem múlik-alapon bízunk benne, hogy idővel ez is megérkezhet számítógépre, ahogy előzménye is megkapta a maga portját. A sok-sok információval ezúttal nem a borítót terheltük, azok a 84 oldalas lapba kerültek, amiből mindössze 2 oldal hirdetés, minden más tiszta információ és visszaemlékezés.  

guru-montazs.jpg

Hogy mindez miért készült el? Nos, 2019 decemberében jelent meg az utolsó nyomtatott PC Guru, ami azt gondoljuk, sokak szívében hagyott maga után kitöltetlen űrt, ennek apropóján döntöttünk úgy, hogy egy rendhagyó, 84 oldalas különszámmal kedveskedünk nektek. A magazinban, bár lesznek tesztek is, méghozzá újdonságok, ezúttal inkább arra feküdtünk rá, amiben a leginkább otthon vagyunk. Tika a stratégiai játékok történelméről, Buri di Marcello a videójátékok és filmek párhuzamáról, wilson a társasjátékok (és a videójátékok-társasok kapcsolatáról), bodak a 2022-es hardver-trendekről értekezik, de ez csak pár példa a számos téma közül, ami helyet kapott a Guru oldalain. Emellett az Esport1-es kollégák is hozzátették a magukét a laphoz, megosztva minden tudásukat a legismertebb és legérdekesebb e-sport rendezvényekről, játékokról, játékosokról és eseményekről. 

Nem árulok el nagy titkot, de szeretjük a régi idők nagy játékait, úttörőit és rendhagyó alkotóit, így némi retró is megjelenik a magazinban, már persze a 30 éves PC Gurura való visszatekintés mellett. Sőt, a Cooler Master velünk együtt ünnepli ezt a szép, kerek számot, hiszen a gyártó is elérte ezt a különleges kort, aminek okán nagy nyereményjátékkal készülünk, de ez már egy későbbi történet. A lényeg annyi, hogy a PC Guru immáron ismét nyomtatott formában lesz olvasható, egy alkalom erejéig, a 84 oldalas különszámot pedig március negyedikétől, az OGEX rendezvényein, ingyenesen érhetitek el. Nem lesz tele hirdetéssel, lényegében az igazi PC Guru-esszenciát tettük a magazinba, az írók bemutatásától kezdve egy-két korábbi főszerkesztő visszaemlékezésén át a legújabb témákig. Jó olvasgatást hozzá, és ahogyan mindig, úgy most is: a Guru legyen veletek! Az ingyenes jubileumi számot az alábbi helyszíneken és időpontokban érhetitek el:

ogexschedule.png 

A borító leleplezéséhez lájkoljátok kapcsolódó Facebook bejegyzésünket, amivel ráadásul egy nyereményjátékban és részt vehettek, melynek részeként megnyerhetitek a PlayStation Magyarország által felajánlott alábbi Horizon Forbidden West hátizsákot, pólót vagy sapkát! A nyereményeket a bejegyzést lájkolók között sorsoljuk ki a címlap leleplezése előtt.

 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!