Eddig csak iOS-en és Androidon, mától viszont PC-n is építhetjük, szépíthetjük saját Vaultunkat, ugyanis végre megjelent számítógépekre a Fallout Shelter. Hogy játszhassunk vele, egyszerűen csak regisztrálnunk kell a bethesda.net oldalon, majd telepíteni a Bethesda Launchert, és már installálhatjuk is a programot, hogy nekiveselkedjünk az építkezésnek. (Steames verzió nincsen!)

A PC-s Fallout Shelter amúgy semmiben sem különbözik a megjelenés óta alaposan kibővített mobilos változatoktól, vagyis ugyanúgy egy Vaultot kell felépítenünk, majd azt felügyelnünk. Aki játszott az iOS-es vagy Androidos verzióval, az azonnal otthon fogja magát érezni benne.

Mindemellett a mai nappal élesedik az 1.6-os frissítés a mobilos változatokra – e sorok írásakor még nem volt aktív, de lehet, hogy mire ti olvassátok, már le is csorgott. Ez az update új helyszíneket, ellenfeleket és karaktereket hoz a Fallout Shelterbe, valamint új harcrendszert is kapunk, és ettől kezdve már egész csapatokat küldhetünk felszíni küldetésekre.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!