Tegnap robbant a hír, miszerint Cillian Murphy lehet a Far Cry 7 főgonosza. Mindezt egy megbízható szivárogtató legújabb Twitter|X posztjából olvasta ki a játékvilág, amin az Oscar-díjas színész arcképe szerepelt, egy bombával, egy hatalmas rákkal, és egy 7-es számmal egyetemben:

Mindez egybe esett az InsiderGaming korábbi értesüléseivel, miszerint a játékosoknak az idővel kell harcolniuk majd, hogy megmentsék a családjukat egy szektától. Ennek a szektának lehetett volna a vezetője Murphy, ma azonban j0nathan a fentiekkel egészítette ki tegnapi posztját:

"Bosszantó, hogy a média tegnap óta félreértelmezi ezt a tweetet. 4 képet tettem közzé anélkül, hogy részleteket mondtam volna, és olyan cikkeket készítenek, hogy "JONATHAN BEJELENTETTE, HOGY CILLIAN MURPHY LESZ A FAR CRY 7 FŐGONOSZA". Ha ezt akartam volna mondani, akkor egyszerűen ezt írtam volna ti bohócok"

Ezt most jól megkaptuk! Álmatlan éjszakáink nem lesznek a dolog miatt, de továbbra is adott a kérdés, vajon ki fogja alakítani a Far Cry 7 főgonoszát. Ti kit tudnátok elképzelni a szerepben?