A Ubisoft több álláshirdetést is fellőtt az utóbbi időben, méghozzá egy titokzatos "Far Cry Project"-hez. A cég kanadai stúdiói olyan pozíciókba várják a jelentkezőket, mint pl. társproducer, játéktervező csapatvezető, művészeti csapatvezető, és programozó csapatvezető. Abból, hogy ezek mind vezetői szerepek, arra következtethetünk, hogy a fejlesztés még előkészületi szakasznál tart, most rakják össze a csapatnak azt a részét, akik felelősséggel tartoznak majd a döntéshozók felé.

Ugyan a fedőnév egyelőre "Far Cry Project", tehát nem vehetjük biztosra, hogy a Far Cry 7-ről van szó, de a megjelenések közötti eltelt időt nézve nem valószínű, hogy egy spin-off epizódhoz keresnének embereket. Mindettől függetlenül örüljünk annak, hogy egyáltalán van valamilyen Far Cry projekt, bármi legyen is az! Apropó Far Cry, láttátok már az első rész 20 éves évfordulójára készített videónkat? 

Ha nem akartok lemaradni hasonló és/vagy teljesen más videókról, iratkozzatok fel a PC Guru YouTube csatornájára, ahol olyan finomságok közül szemezgethettek, mint pl. a legjobb Dűne játékok, Watchmen szülinapi összeállítás, Rise of the Ronin teszt, Samsung Galaxy S24+ bemutató, vagy a legújabb Ezzel játszunk epizód. Kellemes szórakozást!