Frissítés: j0nathan néhány órával a bejegyzése után cáfolta, hogy az Oscar-díjas színész szerepelne az alkotásban. "Jegyezzük meg: én SOHA nem mondtam, hogy Cillian Murphy szerepelni fog a játékban. A kép valami mást jelent" – olvasható a bennfentes néhány órával ezelőtt közzétett bejegyzésében.

A Far Cry 7-ről egyelőre nem sokat tudunk, mindössze sejteni véljük, hogy megkezdődtek a munkálatai. Most viszont olyan pletyka érkezett a játékkal kapcsolatban, amitől egyből megemelkedett a pulzusunk, úgyhogy kapaszkodjatok meg valamiben: felröppent a hír, miszerint a Far Cry 7 főgonosza nem más, mint Cillian Murphy lehet! Na de honnan jött ez az őrült ötlet? 

Nem mástól, mint egy j0nathan nevű YouTubertől, aki már korábban is talált el dolgokat a Ubisoft játékaival kapcsolatban, 2022. augusztusában például megjósolta, hogy a következő Assassin's Creed játék alcíme Mirage lesz, és 2023-ban érkezik. J0nathan most egy rejtélyes Twitter|X posztot tett közzé, amire azonnal felfigyeltek a rajongók:

A felirat jelentése "Ha addig semmi sem változik". Ez persze nem sok, de az InsiderGaming korábbi értesülései szerint a képek arra utalhatnak, hogy a játékosoknak az idővel kell harcolniuk majd, hogy megmentsék a családjukat egy szektától. Érdekesen hangzik, nem igaz? Mi imádnánk, ha Cillian lenne a főgonosz! Ti mit gondoltok?