• Nem készül el a Triad Wars
  • Január 20-án áll le a bétateszt és a fejlesztés
  • Addig még lehet játszani, a fizetős tartalmak pedig ingyenessé váltak
  • Azért nem készül el, mert a bétából kiderült, hogy a többségnek nem tetszik a játék

A biztos halálból visszatért Sleeping Dogs (korábbi nevén True Crime:Hong Kong) egészen kellemes meglepetésnek bizonyult, ami csillapítani tudta a nyíltvilágú akciójáték-szomjunkat, mindezt távol-keleti hatásokkal és küzdősportokkal megspékelve. A játékosoknak és a kritikusoknak is egyaránt tetszett, és noha a kiadó Square Enix nem volt elégedett az eladásokkal, a játék nem volt veszteséges, így arra számítottunk, hogy jönni fog a folytatás -- ez nem így lett.

A United Front Games tavaly szeptemberben mutatta be a Triad Wars nevű programját, ami leegyszerűsítve a Sleeping Dogs free-to-play multiplayer kistestvére. A helyszín ugyanaz, a feladatunk pedig az, hogy egy feltörekvő bűnözővel felépítsük a saját kis birodalmunkat, amit aztán persze meg is kell védenünk.  Mindez aszinkron rendszerben történik, vagyis másik játékosokkal nem találkozunk, csak a bandájuk tagjait püfölhetjük, illetve próbálhatjuk meghódítani a területüket, amire aztán a védő majd válaszol, úgy hogy a támadó katonáinak fejét veri bucira.

A Triad Wars zárt bétatesztelése az év elején kezdődött, a fejlesztők pedig az ünnepek előtt jelentették be: a begyűjtött adatok és visszajelzések alapján világossá vált, hogy habár sokan élvezték a programot, a többségnek nem jött be, így az a döntés született, hogy

2016. január 20-án leállítják a bétatesztelést és a játék fejlesztését is. Más szóval, a Triad Warst törölték.

A United Front Games megköszönte a tesztelők támogatását, és egyúttal közölték, hogy a következő három hétben minden, eddig fizetős eleme a játéknak ingyenessé válik, a vevőszolgálat pedig készségesen segít abban, hogy akik decemberben vásárolták játékon belüli fizetőeszközt, azok visszakapják a pénzüket -- a beérkezett kérelmeket december 29-én kezdik feldolgozni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!