• Nagyon jónak ígérkezik a Witcher 3 Blood and Wine DLC
  • A vezetői író szerint jobb lesz, mint az alapjáték
  • Ez lesz Geralt utolsó kalandja
  • Komplex történetet és emlékezetes ellenfelet kapunk
  • A Blood and Wine DLC az év első felében fog megjelenni

Az év első felében megjelenik a Witcher 3 második és egyben utolsó kiegészítője. A Blood and Wine névre keresztelt csomag lesz a játék legnagyobb bővítménye, ami több mint 20 órára elegendő szórakozást biztosít, mindezt egy új környezetben, ami látszólag idilli és csodálatos, a felszín alatt azonban egy véres titok rejtőzik, amibe természetesen nagy örömmel vetjük majd bele magunkat -- a Blood and Wine azonban nem csak méreteivel, hanem a minőségével is nagyot akar dobbantani.

A CD PROJEKT RED ÚGY ÉRZI, A RAJONGÓK VISSZAJELZÉSEIRE ALAPOZVA, SIKERÜLT AZ ALAPJÁTÉKNÁL IS JOBBAT ALKOTNIUK.

Az olasz Eurogamernek nyilatkozott a játék vezető írója, Jakub Szamalek, aki elmondta, hogy egy teljesen különálló, az eddigiekhez képest összetettebb történetet írtak, és igyekeztek egy karizmatikus ellenfelet létrehozni, akivel szórakoztató és emlékezetes lesz az összecsapás. Más szóval, egy nagyon izgalmas, érdekes és lebilincselő kalandnak nézünk elébe, ami nem is csoda, Szamalek elmondása szerint ugyanis ez lesz Geralt utolsó története, így nagy finálét akarnak.

A Blood and Wine egyelőre pontos megjelenési dátumot még nem kapott, de remélhetőleg már nincs nagyon messze a premier. A 20 dolláros kiegészítőből egyébként decemberben jelentek meg az első képet, amiken alaposabban szemügyre vehetjük a háborúktól megkímélt Toussaintot, amely a kalandjaink helyszíne lesz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!