A PC Guru magazin előfizetés nem csak azért jó, mert a kedvenc lapodat a lehető leggyorsabban, kimaradás nélkül kapod meg, hanem mert az újság mellé megannyi extra jár, amik közül összegyűjtöttük az öt legnyomósabb érvet arra, hogy miért legyél te is PC Guru előfizető.

5.: Ingyenes ESET-kód

Az ugye megvan, hogy a PC Guru friss számában mindig találsz egy kódot, amivel aktiválhatod az ESET Smart Security licencedet, több mint egy hónapra? Ha nem, hát most elmondjuk, egy igen érdekes adattal egybekötve, miszerint a PC Guru előfizetés jobban megéri, mint az 1 éves ESET licenc beszerzése.

A PC Guru 12 havi előfizetése jelenleg 17.990 forintba kerül, amiből egy ezres levonódik a korábbi előfizetők számára. Egy 1 éves ESET Smart Security 8 / ESET Cyber Security Pro előfizetés (ilyen kód jár a laphoz is) ezzel szemben 17.262 forint, és ennyi pénzért a világ legjobb vírusirtóját és otthoni biztonsági szoftverét csak egy, azaz 1 darab PC-re lehet feltelepíteni, szemben a Guruban adott kóddal, ami több gépen is üzemelhet egyszerre (nekem speciel hármat véd: az irodai PC-m, az otthoni gépem és a notebookom, mely utóbbin a lopásgátló is jó szolgálatot tehet vész esetén).

Az ESET ráadásul tényleg a létező legjobb otthoni védelmi szoftver, évek óta minden szakértő csak ajánlani tudja (tavaly év végén is egy rakás díjat nyert), mert bár több RAM-ot eszik, mint egyes olcsóbb vagy ingyenes rokonai, az ESET víruslaborjánál egyszerűen senki sem reagál sebesebben a fenyegetésekre, az olyan extrákról már nem beszélve, mint a Facebook figyelése vagy a levélszűrés.

ESET

Ráadásul a PC Guru előfizetés 1 éves konstrukcióban 5.950 forintos megtakarítást jelent ahhoz képest, mintha valaki minden hónapban az újságosnál venné meg a lapot, 1.995 forintos áron. Tehát ha valakit csakis az ESET kód érdekel, már megéri előfizetővé válnia. (Ha érdekel az ESET védelme és a kártevők világa, kövesd az ESET Hungary Blogot a PC Guru Online-on!)

4.: Minden számhoz teljes játék

Ez annyira már nem nagy újdonság, hisz a PC Guru ezer éve teljes játék melléklettel kerül az újságosokhoz. Ugyanakkor tény: a játékok ára bármilyen virtuális vagy valós szoftverboltban magasabb lehet annál, mint az újság már említett, 1.995 forintos ára – ami éves előfizetés esetén ugye ennél is kevesebb. Íme pár példa az utóbbi egy évből arra, amikor jobban megérte az újság mellett dönteni, mint külön megvásárolni az adott játékot:

Nyilván nem minden teljes játék lesz olyan, hogy eldobjátok az agyatokat, de a fenti példák elég megnyerők, és akkor még nem beszéltünk a tavaly decemberi szám 17-féle dobozos teljes játékáról, a Ubisoft különszám Assassin’s Creed: Revelations Uplay-kódjáról, vagy az olyan időnkénti meglepetésekről, mint amilyenek a dobozos Mass Effect és Alan Wake voltak.

3.: Az előfizetés mellé bónusz jár

Az előfizetés persze nem csak azt jelenti, hogy megkapod az újságot az ESET-kóddal és a teljes játékkal. Ha kicsit többet vagy hajlandó költeni, a dobozos vagy steames ár töredékéért zsákolhatod be kedvenc játékaidat, akár a megjelenésük előtt is. Vegyük példának a nemsokára megjelenő PC-s GTA 5-öt! Éves előfizetés mellé kérve a játékot mindössze 26.990 forintot kell fizetned, míg ha boltban szeretnéd megvenni az idei év egyik legjobban várt alkotását, előrendelve is 12.990 forintba kerül majd, ami mellé az előfizetés még további 17.990 forint. Ezek együtt 30.980 forintba kerülnek – jóval több, mint a 26.990, nem igaz?

Persze erre vissza lehet vágni azzal, hogy a PC Guru előfizetés árából egy újabb játék is megvásárolható, erre azonban csak azt tudjuk mondani, hogy az előfizetéssel 12 játékot kaptok (teljes játék, ugye), plusz egy ESET-kódot. Ráadásul a GTA 5 csak egy példa, sok más játékot is választhattok, többek között

is válaszható az esetenként negyedéves, féléves és éves konstrukciók mellé. Micsoda? Hogy játékod van elég? Esetleg egyik program sem érdekel? Nincs gáz, a PC Guru előfizetés mellé kérhetsz

és kit tudja, mi mindent hoz még a holnap! Az árak pedig minden esetben úgy kerülnek kiszámításra, hogy a vásárló jól járjon, hisz nekünk is az az érdekünk, hogy örüljetek az előfizetéseteknek.

2.: Nyereményjátékok

A PC Guru magazin előfizetői között néha nyeremények is kisorsolásra kerülnek, most például egy, a PlayStation márkanév 20. születésnapjára készült, korlátozott példányszámban gyártott, speciális PS4 konzolt van lehetősége megnyerni mindazoknak, akik március 11-ig előfizetnek – A RÉSZLETEKÉRT ÉS A SZABÁLYOKÉRT KATTINTS IDE!

PC Guru PS4 nyereményjáték

1.: Mert megéri

A PC Guru előfizetés éves viszonylatban a fentieknek megfelelően ugye csak 17.990 forint, legalábbis játék vagy egyéb bónusz nélkül. Na mármost a lap ára az újságosoknál 1.995 forint, amit ha beszorzol 12-vel, 23.940-et kapsz – ez egészen pontosan 5.950 forinttal kevesebb! Ez a pénz pedig jó szolgálatot tehet valamilyen előfizetés mellé kért dolog beszámításakor.

MIRE VÁRSZ MÉG? IRÁNY AZ ELŐFIZETÉS!