A PC Guru magazin új előfizetési konstrukciókkal jelentkezik, melyek keretében az első PC Guru Show hivatalos pólóját, valamint a legfrissebb, 2015-ös Guru naptárat is bezsákolhatod, így készülve fel a következő, játékok szempontjából fantasztikusnak ígérkező esztendőre.

A PC Guru Show póló a 2014-ben lezajlott, első nagy gurus rendezvény (összefoglalónkért katt ide!) hivatalos viselete, többek között ebben feszítettek a gurusok a színpadon és a dedikálóstand mögött is. Tervezésekor elsődleges szempont volt, hogy nagyjából bárhol viselhető legyen, így a gurus logó csak az ujján kapott helyet, elejére pedig egy hiperkocka került – ki-ki maga jöjjön rá, mit jelent mindez.

A póló alapszíne fekete, a minta vöröses színben játszik, méretét tekintve pedig S-es, M-es, L-es és XL-es létezik belőle. Egyhavi előfizetéssel 4.500 forint az ára az újoncoknak, míg a régi előfizetőink mindössze 4.000 forintért szerezhetik be (természetesen a PC Guru Shopban is kapható a póló, igaz, újság nélkül).

PC Guru Show póló (2014)

Ami a PC Guru 2015-ös álló naptárát illeti, valódi képünk még nincs róla, egyszerűen azért, mert nem fejeztük be a munkát vele. Ennek ellenére az alapok nem változnak, tehát most is egy 53 lapos naptár várható, amin a következő esztendő legnagyobb játékai fémjelzik a várható megjelenésük hetét. Példának elég a The Witcher 3: Wild Huntot, a PC-s GTA 5-öt, vagy épp az Evolve-ot említeni, de persze csak elméleti szinten, elvégre a naptáron még dolgozunk.

Ennek ellenére az előfizetések már élnek, így ha szeretnéd a 2015-ös évet is a Guruval tölteni, vess egy pillantást a lenti árlistára! És ahogy mindig, úgy most is felhívjuk a figyelmet a megújuló előfizetések alacsonyabb árára.

PC Gurus, 2015-ös naptár előfizetések

  • Negyedéves előfizetés – 6.490 Ft
  • Féléves előfizetés – 11.990 Ft
  • Éves előfizetés – 19.990 Ft

Továbbá jó hír, még ha kicsit off topic is, hogy a PC Guru Ubisoft különszám most már a Tesco áruházak polcain is megtalálható. Az 1.500 forintos kiadványhoz Uplay-kódos Assassin’s Creed: Revelations teljes játék jár.

AZ ELŐFIZETÉSÉRT KATTINTS IDE!