Mikor megtudtuk, hogy a Bungie új partnerrel egy vadonatúj sorozaton dolgozik, felcsillant a szemünk, ugyanis megvolt arra a lehetőség, hogy a PC-s játékosok sem maradnak ki a szórakozásból, ha már a Halo-széria ilyen nagy ívben elkerülte a szeretett platformunkat. A Destiny azonban nagy szívfájdalmunkra konzolexkluzív programként mutatkozott be, egy átiratról pedig maximum csak elméleti síkon beszéltek a fejlesztők.

A remény lángját most a Bungie közösségi koordinátorának szavai szították fel egy kicsit, aki elmondta, hogy noha nem mondtak még igent az átiratra, azt sem mondták, hogy nem. Eric Osborne elmondása szerint a csapat aktívan gondolkodik azon, hogy más platformokra is elhozzák a játékot, de azt semmiképpen sem szeretnék, ha túlvállalnák magukat, s az alapélmény emiatt csorbulna. „Jó volna bővíteni az élményt, s noha egyelőre nem jelentettünk be semmit, már várjuk, hogy a későbbiekben többet beszélhessünk erről a témáról.” -- tette hozzá.

Osborne továbbá azt is elmondta, hogy a csapat szeretné, ha a platformok között hordozhatók lennének a mentések. Ezzel kapcsolatban sincs még mit bejelenteniük, de keményen dolgoznak azon, hogy a technikai problémák egy részét megoldják ezzel az ötlettel kapcsolatban.

Ha lemaradtál volna róla, akkor tegnap megjelent egy friss videó, melyet a Vasember-sorozat első két részének rendezőjével készített a Bungie. Ugyan nem játékmenet-videó, de minőségi CGI, remek narrációval és jó akcióval. A megtekintéséhez kattints ide

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Destiny -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nincs