A verekedős játékok műfaja egyre népszerűbb számítógépeken, és ha eltekintünk a Mortal Kombat X katasztrófájától, akkor azt kell, hogy mondjuk, nem lehet panasza a PC-s társadalomnak az utóbbi évek felhozatala kapcsán, elég csak a nem rég debütáló Street Fighter V-re, a Skullgirls-re, vagy éppen a Steamen március 2-án megjelent BlazBlue Chrono Phantasma Extendre gondolni.

Talán éppen emiatt fontolgatja a Bandai Namco, hogy egyik legismertebb bunyós sorozatát, annak is a legfrissebb epizódját számítógépekre is elhozza. Természetesen ez még csak ötlet formájában fogant meg a stúdió vezetőinek fejében, és egy kérdőíven érdeklődtek afelől, hogy érdekelné-e a port elkészülte a PC-s társadalmat. Mivel a Tekken 7 egyelőre csak Japánban jelent meg tavaly, ott is kizárólag játéktermi gépeken, a PlayStation VR szemüveget is támogató PS4-es változat premierjéről pedig még semmi hír nincs, így a fejlesztőknek bőven volna idejük arra, hogy átültessék a programot az új platformra. Pláne, hogy állítólag Xbox One konzolokon is tiszteletét teszi a játék előbb-utóbb (egy Unreal Engine 4 promóciós videóban a játék platformjaként a Ps4 és az Xbox One is szerepelt a megjelöltek között).

A Namco eddig még nem jelentette meg sem a Tekken, sem pedig másik ismert szériája, a Soul Calibur egyetlen epizódját sem számítógépeken, így éppen ideje volna, hogy erre az ismeretlen ösvényre tévedjenek az Unreal Engine 4 által mozgatott programmal. Ti kipróbálnátok a Tekken 7 PC-s változatát?