• Május 5-én jelenik meg az újraálmodott Prey mindhárom főbb platformon
  • A zenéért Mick Gordon, Matt Piersall, Ben Crossbones a felelős, de egyiküket sem vágjuk a légzsilipbe

A Prey ugyan csak pénteken jelenik meg, de ha már nagyon nem bírsz magaddal, akkor most felkészülhetsz legalább a hangulatára a teljes zenei hanganyaggal. A jelentős hányadban a Doom zeneszerzőjének, Mick Gordonnak a közreműködésével készült felvételeket legalább egyszer érdemes végighallgatni, de senki se számítson agresszív riffekre és zúzásra, a témánál fogva sokkal inkább a szintetizátor dominál. A teljes albumot megtaláljátok a Spotify, Google Play, Apple Music és iTunes kínálatában is - javasoljuk az elsőt, mert az ingyenesen elérhető szolgáltatás.

Másodjára pedig arról számolunk be, hogy a Prey sem maradhat első napi hibajavítás nélkül: a demó során tapasztalt problémák java részét igyekeznek kiküszöbölni a megjelenés napjára. A listát végignézve semmi kifejezetten durva hibába nem futottak bele a srácok, bár a felvételkor véletlenszerűen felrobbanó gránátok áldozatai ezzel talán nem értenének egyet.

Az Arkane égre-földre esküdözik, hogy nem lesznek komoly techikai problémák a Prey rajtjakor, melyekről PC-s demó hiányában nem lehet előzetesen meggyőződni. Mindenesetre a DigitalFoundry szakijai többnyire elégedetten nyilatkoztak a játék konzolokon nyújtott teljesítményéről, szóval reménykedünk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!