Pár nappal ezelőtt a szeptember lezárásaként a Sony végre leleplezte a PlayStation Plus októberi kínálatát, mely egész kellemesre sikeredett. A felhozatal részeként nem csak gyerekkorunkat felidézve száguldhatunk a Hot Wheels legvagányabb járgányaival akár az általunk készített pályákon a Hot Wheels Unleashedben (PS5/PS4), de taktikázva és lelassítva is lövöldözhetünk a Superhotban (PS4), valamint a DC univerzumának közkedvelt és közismert karaktereinek erejét is összemérhetjük az Injustice 2-ben (PS4).

A többek között a Mortal Kombat-sorozat alkotójaként is ismert NetherRealm Studios a 2013-as Injustice: Gods Among Us sikerén felbuzdulva 2017-ben ismét ökölbárbajra invitált a DC legismertebb karaktereit az Injustice 2-ben. A játék története szerint Superman rezsimjének összeomlását követően Batman igyekszik visszaállítani a rendet, azonban időközben felbukkan a szupergonoszokból álló, újonnan alakul The Society, valamint Braniac is, amik elég nagy akadályokat gördítenek terve elé.

Az Injustice 2 megtartotta az elődje által lefektetett harcrendszert és alapokat, azonban számos újdonsággal dobta fel az élményt, mint például a szerepjátékos hatást keltő Gear System, amivel szintlépésekkel növelhetők az egyes karakterek státuszpontjai, ami a küzdelmek során szerezhető új felszerelésekkel még tovább fokozható, ráadásul egyedi külső is kölcsönöz harcosunknak. A megszokott offline és online játékmódok mellett a párhuzamos univerzumokban repítő Multivers mód további kihívásokat kínál, melyben számos nehezítés és feladat kíséretében szállhatunk harcba.

A játék kezdetben 28 harcost tartalmazó kínálata olyan ikonokat vonultatott fel, mint Batman, Superman, Joker és Black Adam, akikhez a megjelenés után további kedvencek, valamint olyan vendégszereplők is csatlakoztak DLC formájában, mint Pokolfajzat, a Tini Nindzsa Teknőcök, Black Manta, Raiden, Red Hood és sokan mások. Az idén már 5 éves Injustice 2 kora ellenére még mindig az egyik legütősebb DC-játék, amiben a rajongók lejátszhatják álmaik összecsapásait a kanapén barátaikkal, vagy akár a világ játékosaival is összemérhetik erejüket kedvencük bőrébe bújva.