Az időmanipulálós sci-fi játék, a Quantum Break írója és rendezője, Sam Lake a Game Informersnek árulta el, hogyan is kell elképzelni az E3 Microsoft konferenciáján bemutatott program és a tévésorozat kapcsolatát. Lényegében, ha megvesszük a játékot, megkapjuk a Quantum Break első évadát. Ez magába foglalja mindkét média epizódjait. A kapcsolatot pedig úgy kell elképzelni, hogy ahogy halad előre az ember a játékban, úgynevezett kapcsolódási pontokkal fog találkozni, ahol döntéseket kell hozni. Ezen döntések alapján pedig megtekintheti a sorozat oda vonatkozó részét -- utóbbit nyilván az Xbox One-on keresztül érhetjük majd el.

„Láthatod a játékban meghozott döntéseid következményeit” -- magyarázta Lake. -- „A sorozatban megpillanthatsz dolgokat, amik segítenek a játékban, információt kapsz arról, hogyan juthatsz tovább. És ezután kapsz egy másik epizódot a játékban, amit a látottak alapján folytathatsz.”

Hogy mennyire lesz kötött ez a fajta játékmód, vagy hogyan hat majd a program újrajátszására, a sorozat újranézésére, az egyelőre érdekes kérdés. Mindazonáltal ez a fajta megközelítése -- megfejelve az idő manipulálásával -- érdekes élmény lesz, ha sikerül gördülékenyen, jól megcsinálnia a Remedy csapatának.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Quantum Break -- Megjelenés: Nem ismert (Xbox One) -- Gépigény: Nincs