• Október 20-án jön a játék
  • De már kikerültek a tesztek
  • Ezek alapján GOTY alkotással van dolgunk

Már csak néhány nap választ el minket a Marvel's Spider-Man 2 megjelenésétől. Tegnap lejárt a globális embargó a tesztekre vonatkozóan, tehát szépen el is kezdtek kikerülni a netre a kisebb-nagyobb oldalak beszámolói a játékról. Mi (pontosabban én) 97%-ot dobtunk rá, ami magasnak tűnhet, de ez a játék tényleg megérdemel ennyit. A TheGamer-nél 4,5/5, az IGN-nél 8/10, az Eurogamer-nél 4/5, a Game Informer-nél 9,5/10, a GamingBible-nél 9/10, míg a VG247-től és a VGC-től maximális öt csillagot kapott a második rész. A cikk írásakor az OpenCritic-en átlagban 91 ponton áll, és a kritikusok 100 százaléka ajánlja a kipróbálását.

A VGC szerint ez "2023 egyik legjobb játéka", Jordan Middler pedig odáig ment, hogy azt mondta, ez "kétségkívül minden idők egyik legjobb szuperhősös játéka". Egy olyan évben, amely tele van olyan nagyágyúkkal, mint például az új Zelda, vagy a Baldur's Gate 3, ez elég merész állítás – pláne, hogy Alan Wake még be sem futott. Egy szó, mint száz: a Marvel's Spider-Man 2 nagyon jól sikerült és ezt október 20-án végre mindenki megtapasztalhatja!

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!