• Belső nézetes sci-fi lesz Ken Levine következő játéka
  • Teljesen új IP
  • Variálható, sokszor újrajátszható történet
  • Személyre szabható főszereplő
  • Még messze a megjelenés

Az Irrational Games bezárása után folytatja a karrierjét Ken Levine, aki tegnap Twitteren szórta el az első információkat az új projekttel kapcsolatban. Megtudtuk, hogy egy belső nézetes, sci-fi, vagy legalábbis sci-fi-szerű, PC-re írt játékon gondolkodik, ami egy legószerűen variálható történettel és játékrendszerrel operál. Ezen felül magát a főszereplőt is személyre szabhatnánk, vagyis az új projekt, ami egyébként egy meglévő sorozathoz sem kapcsolódik, tehát friss IP, nagy szabadságot enged a felhasználóknak, és bőséges újrajátszhatóságot biztosít.

A projekt persze még nagyon gyerekcipőben jár, csak pár dolog működik, főleg koncepciórajzok és prototípusok vannak, valamint az is fejfájást okoz, hogyan rögzítsék a szinkront, ezt ugyanis teljesen másképpen kell megírni, úgy, hogy kis darabokból összekombinálva is értelmes legyen a szöveg.  

A megjelenéstől természetesen még messze vagyunk, elvégre nem hogy a játék, de Levine új stúdiója sem kapott még nevet, bár utóbbihoz már közel állnak. Addig is, a fejlesztő arra kérte Twitter-követőit, hogy kérdezzenek a játékról, de előtte azért nézzék meg a GDC-n tartott beszédét.

ken-levine-foto.jpg