A máig népszerű Skylanders új felvonása, az Imaginators október 14-én érkezik, amiben már ott lesz Crash Bandicoot, sőt, már Kaos is játszható karakter lesz. De a legnagyobb újdonság, hogy immár mi magunk alkothatjuk meg Skylanderünket, hála a Creation Crystalnak. És természetesen a régebbi Skylanderek is bevethetőek lesznek.

Szóval tökéletes az apropó egy kis börzelátogatásra, merthogy a MondoGames PC Guru Show-n ilyet is rendezünk. Nálunk eladhatod, veheted, cserélheted a Skylandereket, sőt, még érdeklődhetsz is felőlük. Mit kell ehhez tenneD?

Eladnál?

Csak hozd a figuráidat a PC Guru standjához, mond meg nekünk, hogy mennyiért kívánsz megválni tőle, a többit pedig bízd ránk, te élvezd a PC Guru Show-t. De azért időről időre térj vissza, hátha már akadt vevő a figuráidra.

Vennél?

Míg a MondoGames PC Guru Show kínálta tengernyi szórakozási lehetőséget élvezed, időről-időre érdemes lesz ellátogatni a PC Guru standjához, ahol a kínálat folyamatosan változik. Böngészd át, vagy kérdezz minket, és ha szerencséd van, a kívánt Skylander ott fog lapulni a tarsolyunkban.

Cserélnél?

Figyeld a csereidőpontokat, és ha alkalmasnak véled az egyiket vagy többet is, gyere oda a PC Guru standjához, ahol átböngészheted a többi cserére kínált Skylandert, és megkötni a cserealkut.

Megismernéd?

Ha nem akarsz adni, venni vagy cserélni (még), csak megismerkednél a Skylanders világával, a figurákkal, meg úgy alapból ezzel az egésszel, akkor is bátran látogass el a PC Guru standjához és nézelődj, érdeklődj, kérdezz bátran. Mindenben segítünk.

Szóval, várunk benneteket, Skylanders-rajongókat a MondoGames PC Guru Show-n október 8-án és 9-én a Hungexpón.