Korábban a Tekken-sorozatot jegyző Bandai Namco egy kérdőíven érdeklődte meg, hogy örülnénk-e, ha a Tekken 7 PC-re is megjelenne. Bár az eredményt nem ismerjük, valószínűleg pozitív visszajelzéseket kaptak, legalábbis, ha valósak a Ticgn értesülései. Ők számoltak be arról, hogy a MCM London Comic Conon a Bandai Namco megemlítette a PC-s és az Xbox One-os változatot is, vagyis a Tekken 7 az előzetes feltételezésekkel ellentétben nem lesz PS4-exkluzív cím.

A Tekken-sorozatban nem ez lenne az első epizód, ami elhagyja a Sony konzoljait, hiszen már a Tekken 6 is kijött Xbox 360-ra. Viszont ez lenne az első rész, ami megjelenik PC-re, amit nyilván nagyban segít, hogy a Tekken 7 alatt a multiplatform Unreal Engine 4 duruzsol.

Persze mindehhez hozzá kell tennünk, hogy a Ticgn a MCM London Comic Con egyik látogatójától szerezte az infót, vagyis még nincs még korántsem hivatalos a dolog. De mivel a forrás a Bandai Namco egyik képviselőjétől hallotta a hírt, feltehetően igaz, és az E3 2016-on a hivatalos bejelentés is megtörténik.