• A májusi Conflicts frissítés új incursiont hoz magával Broken Circle címmel
  • A küldetésben Manhattan légterét kell majd biztosítanunk, de legalább 220-as Gear Score szükséges a misszió megkezdéséhez
  • The Division videoteszt

Reméljük, hogy az áprilisi Incursisons frissítésnél technikai szempontból egy sokkal csiszoltabb csomagot tesz elérhetővé májusban a Ubisoft Massive fejlesztőgárdája, hiszen azóta is küzdenek a raid-szerű Lost Falcon küldetés hibáit keményen kihasználó csalók ellen, legutóbb éppen kemény megtorlásokat kilátásba helyezve.

A következő frissítésig, a Conflicts-ig mindenesetre még van idejük a fejlesztőknek, hogy átnézzék a programkódokat, ugyanis az csak május vége felé lát napvilágot, ám a csomag által élesedő Broken Circle leírását már most közzétették a játék térképén, ahogyan arra a The Express internetes magazin szemfülesen felhívta a figyelmet.

the-division-dlc-666508.jpg

A leírás alapján izgalmas kalandnak nézünk elébe, ugyanis az egykori rabokból verbuválódott Rikers banda Manhattan légterét szeretné megbénítani egy föld-levegő rakétarendszer segítségével, amit a mi feladatunk lesz kiiktatni. A küldetés azonban nem lesz egyszerű, ugyanis a Ubisoft minimum 220-as Gear Score szintet elérő felszereléssel ajánlja a behatolás megkezdését, ami a Falcon Lost 150-es követelményéhez képest óriási ugrást jelent, igaz, a teljesítésért cserébe már bíbor szintű tárgyakat tehetünk zsebre.

A Conflicts frissítés a Broken Circle mellett a játék PvP részlegét, a Dark Zone-t érintő változtatásokat hoz majd magával, remélhetőleg az elképesztő cuccokat összegründoló csalók előnyét is megszüntetve valamiképp.